Próżniowa Mieszałka łopatkowa RX-200V
Mieszałki próżniowe RX-200V to zaawansowane urządzenia używane w przemyśle spożywczym do precyzyjnego mieszania różnych produktów, takich jak świeże mięso, warzywa, owoce, mięso roślinne i karma dla zwierząt, sosy czy kremy.
Są one charakteryzowane przez precyzyjne i jednolite mieszanie składników, co ma najwyższe znaczenie w procesie produkcji żywności.
Mieszałki próżniowe łopatkowe RX-200V w wersji próżniowej są produkowane przez polskiego producenta maszyn i urządzeń dla przemysłu spożywczego – firmę Revic.
Revic oferuje różne modele mieszalników próżniowych RX-V o pojemności od 150 litrów do 1250 litrów.
Mieszalniki próżniowe RX-V wyróżniają się solidną konstrukcją i użyciem wysokiej jakości stali nierdzewnej, co gwarantuje trwałość i zgodność z najwyższymi standardami higieny.
Dzięki specjalnym mieszadłom i precyzyjnej regulacji prędkości, mieszalniki próżniowe RX-V zapewniają dokładne i jednolite mieszanie składników, co przyczynia się do jakości i efektywności procesu produkcyjnego.
TYP: RX-200V
POJEMNOŚĆ: 200l
MAKSYMALNY WSAD: 160kg
WAGA: 577 KG
STEROWANIE: Falownik
VACUUM PUMP: 0,7
MOC SILNIKA: 3KW
OBROTY (RPM):6~36
Opis produktu
Próżniowa Mieszałka łopatkowa RX-200V to zaawansowane urządzenia używane w przemyśle spożywczym do precyzyjnego mieszania różnych produktów, takich jak mięso, kiełbasy, sosy czy kremy. Charakteryzują się precyzyjnym i jednolitym mieszaniem składników, co ma kluczowe znaczenie w procesie produkcji żywności. Próżniowa Mieszałka łopatkowa RX-200V w wersji próżniowej są produkowane przez polskiego producenta maszyn i urządzeń dla przemysłu spożywczego – firmę Revic. Revic oferuje różne modele mieszalników RX-V o pojemności od 150 litrów do 1250 litrów. Mieszałki próżniowe RX-V wyróżniają się solidną konstrukcją i użyciem wysokiej jakości stali nierdzewnej, co gwarantuje trwałość i zgodność z najwyższymi standardami higieny. Dzięki specjalnym mieszadłom i precyzyjnej regulacji prędkości, mieszalniki próżniowe RX-V zapewniają dokładne i jednolite mieszanie składników, przyczyniając się do jakości i efektywności procesu produkcji.